DESERTINIAI SUMUŠTINIAI
Produktai: 1 raikyta forminė duona,
4 vidutinio dydžio obuoliai,
4 šaukštai grietinės,
1,5 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis cinamono,
4 šaukštai grietinės,
1,5 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis cinamono,
kepimo popieriaus.
Paruošimas: obuolius stambiai sutarkuojame. Į obuolių
masę sudedame grietinę, beriame cukrų bei cinamoną ir viską gerai išmaišome.
Gauta mase aptepame duonos riekutes, dedame į kepimo popieriumi išklotą
skardelę ir kepame, kol gražiai apskrus. Skanaus !
Sumuštinius gamino Jaunųjų kulinarų programos dalyvės 5a klasės mokinės Beatričė Banevičiūtė, Karolina Savickaitė ir 5c klasės mokinės Kamilė Stanionytė, Domilė Butrimaitė.