2020 m. spalio 4 d., sekmadienis

 


Ruduo... Skaisčios ir didelės rugsėjo žvaigždės,
miškais ir paupiais braidantis r
ūkas,
kaip ir sidabrini
ų voratinklių raštai ryto rasos išpraustose žolėse - tai dar vienas nužydėjusios vasaros šypsnys.

Atrodo, vakar išgyvenome Rugs
ėjo 1-osios jaudulį,
o šiandien, eidami per lap
ų spalvų margumyną,
norime išsakyti pa
čius prasmingiausius jausmus Jums, mūsų mokytojai

            Brangūs mokyklos mokytojai,

   mes norime Jus pasveikinti su šia ypatinga švente – Mokytojų diena.

   Mokytojai sunkiai dirba. Kiekvienas aukoja savo kantrybę bei laiką mokydamas klasės neklaužadas. Sakytume, jog mokytojai vieni iš pakančiausių žmonių, kuriuos esame sutikę. Jie gali padėti, supažindinti su naujomis galimybėmis, patarti, kaip spręsti šeimynines ar mokslo problemas. Esame įsitikinę, kad visi mus išklausys net ir blogiausiose situacijose.

   Visi mokytojai yra skirtingi, turi savo mokymo būdus, dėsto skirtingus dalykus. Kiekvienas dovanoja mums šilumą, rūpestį, dosnumą ir svarbiausia – meilę.

   Linkime išlikti savitiems, pasitikintiems savimi, kantriems, linksmiems. Nenustokite judėti į priekį!

                                                Jums linki 8b klasės mokiniai


Mieli ir brangūs mokytojai,

   8a klasės mokiniai sveikina Jus su Mokytojų diena. Minint šią dieną siekiama atkreipti dėmesį į itin svarbų Jūsų mokytojų darbą ir pastangas. Linkime Jums laimės ir stiprybės mokant naujus mokinius, kurie kiekvienais metais vis pakeičia aštuntokus. Taip pat linkime sėkmės ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime. Telydi Jus ir Jūsų šeimas laimė sveikata ir meilė.

                                                Jus mylinti ir gerbianti 8a klasė


                      Mieli mokytojai,

   noriu pasveikinti su Jūsų ypatingąja diena – Mokytojų diena.

   Pradėsiu nuo to, kad Jūsų profesija yra labai sunki. Tikrai yra nelengva mokyti, o ypač gerai išmokyti vaikus, kad jie įsisavintų Jūsų teikiamas žinias. Šios profesijos atstovai turi turėti be galo daug kantrybės, ištvermės. Tikrai būna vaikų, kurie negerbia Mokytojų ir juos erzina. Šie nuostabūs žmonės, pasirinkę tokį kelią, yra be galo talentingi, kūrybiški, įdomūs, o svarbiausia – saviti. Jūsų triūsas, begalinis kruopštus darbas, ruošimasis pamokoms vėliausiu paros metu tik dėl mūsų, yra tikrai neįkainojamas, nes norite, kad pamokos būtų kuo įdomesnės. Mes, mokiniai, tikrai vertiname ir sakome didžiulį AČIŪ!

   Būdama mokinė, aš labai dėkinga savo Mokytojams, nes Jie buvo patys pirmieji žmonės, kurie mane išmokė mokslo pagrindų, paruošė ateičiai. Man mano mokyklos mokytojai yra tikras autoritetas. Aš žinau, jog šie žmonės man visada paaiškins ir padės.

   Šią nuostabią dieną Mokytojams yra sakomas didžiulis AČIŪ, kad pasirinko šią profesiją. Tradiciškai, kad išreikštume pagarbą, mes, mokiniai, dovanojame Mokytojams gėlės. Bet, manau, Mokytojams tiesiog užtenka iš mūsų išgirsti paprastą padėkos žodį ir jau sušyla jų širdys.

   Visada žinokite, kad esate mums prioritetas. Mes vertiname sunkų darbą, kurį atliekate. Mylime ir be galo Jus branginame.

   Lai ši diena būna Jums ypatingai graži, maloni, šilta ir laiminga. Linkiu kantrybės, įkvėpimo, daugiau šypsenų ir įdėjų!

                                                                    Pagarbiai Trėja