2021 m. spalio 29 d., penktadienis

7a klasės išvyka į Vilnių

Ankstų spalio 20 dienos rytą linksmai nusiteikę lipome į autobusą ir nekantraudami laukėme, kada atvyksime į Vilnių. Kelionė į Lietuvos sostinę neprailgo – net nepastebėjome, kaip greitai pasiekėme savo pirmąją stotelę – Europos parką.

Europos parkas – tai modernaus ir šiuolaikinio meno muziejus po atviru dangumi, kuris 1991 metais įkurtas Joneikiškių kaime, Vilniaus rajone. Nors lijo lietus, tačiau jis nesutrukdė mums pavaikštinėti miško takeliais, pasimėgauti grynu oru ir pasigrožėti viso pasaulio kūrėjų darbais. Europos parke neteko nuobodžiauti, nes gavome įvairių užduočių. Pirmiausia išbandėme kilimėlių gamybą iš pagaliukų ir vilnonių siūlų. Tuomet buvome suskirstyti į dvi grupes, ir prasidėjo lobio paieška: tyrinėjome žemėlapį, ieškojome įvairių užuominų.

Sekanti mūsų stotelė buvo Siaubo viešbutis Vilniuje. Buvo baisoka, bet išdrįsome pasinerti į tikrą nuotykį – bandėme ieškoti įvairių daiktų, kurie padėtų mums ištrūkti iš siaubo viešbučio kambarių. Patyrėme daug emocijų, daug staigmenų ir baimės šiurpuliukų, bet labai didžiavomės savimi, kai visas užduotis sėkmingai įveikėme ir pasiekėme tikslą.

Patyrę tiek nuotykių, atvykome į paskutinę stotelę – Akropolio prekybos centrą. Ten nusipirkome lauktuvių ir šiek tiek užkandome prieš kelionę į namus.

Grįžome namo pilni įspūdžių ir skubėjome kuo greičiau papasakoti namiškiams savo nuotykius. Nekantraudami laukiame, kada vėl visi kartu kur nors keliausime.

                                7a klasės spaudos atstovė Deimantė