2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

Mes jais didžiuojamės


       5a klasės pirmūnai
  
    Austėja Dveilytė - draugiška mergaitė, kuri labai gerai mokosi.  JI labai kruopšti, daršti, pareiginga.  Be to, gyvybinga, miela, optimistė, padedanti bėdoje. Nuo pradinių klasių Austėja rašo eilėraščius.
   Austėja Lazickaitė - besišypsanti ir skleidžianti šilumą lyg saulė mergaitė. Jos mėgstamiausia pamoka- lietuvių. Austėja taip pat nuo pradinių klasių kuria, jos darbai publikuoti miesto dienraštyje. Mergaitei be galo patinka keliauti. Už labai gerą mokymąsi ir aktyvią literatūrinę veiklą apdovanota Sidabrine plunksna.
 
   Beatričė Banevičiūtė mėgsta skaityti knygas, rašo puikius eilėraščius, šoka, bando gaminti. Po pamokų leisdama laiką su draugėmis viską pamiršta. Ji – užgimusi keliautoja. Vasarą patinka būti sode, maudytis, ypač nardyti. Šią žiemą mokėsi čiuožti pačiūžomis. Beatričė – lyg geros nuotaikos užtaisas. Gyvenimas jai – įdomios įspūdžių akimirkos, iššūkiai, netikėtumai.
  
 
 
 
 
 
   Naitas Lukšys - vienintelis berniukas iš pirmūnų 5a klasėje. Jis puikiai sutaria ne tik su berniukais, bet ir su mergaitemis. Naitas  linksmas, nuoširdus bei labai protingas. Malonu matyti šį nuolat besišypsantį optimistą.