2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Mes jais didžiuojamės

8b klasės pirmūnės

   Turbūt kiekvienoje klasėje yra pirmūnų. Mūsų 8b klasė turi juos tris. Tad mes jums juos pristatysime. Unė Užkurėlytė ne tik pirmūnė, bet ir mūsų klasės seniūnė. Unė tikrai nėra užsisklendusi savyje pilka pelytė. Gal ne prie visų atsiskleidžia, bet yra labai linksmas ir puikus žmogus. Ji visada padės, jei ko nesupranti. Unė šoka muzikos mokykloje tautinių šokių ansamblyje „Pynimėlis“. Dažnai dalyvauja mokyklos renginiuose.
   Austėja Lisauskaitė klasėje yra atsakinga už mokinių lankomumą. Ji linksma, draugiška, padedanti. Lanko šokių studiją „Tavo Fortūna“.
   Karolina Vaišvidaitė – dar viena iš mūsų klasės pirmūnių. Ji atsakinga ir kruopšti. Pamokose aktyviai diskutuoja, noriai dalyvauja įvairiuose projektuose. Karolina laiko skiria ne tik mokslams, bet ir lanko tautinių šokių ansamblį „Pynimėlis“. Karolina, kaip ir kitos pirmūnės, padeda ir yra draugiška.
   Šaunu, kad mūsų klasėje yra kelios pirmūnės, kurios kelia bendrą klasės mokymosi lygį. Jos mūsų bendraklasiams sektinas pavyzdys, atsiranda motyvacija papildyti pirmūnų skaičių. Juk viskas yra įmanoma, tik reikia didelio noro ir užsispyrimo.
 
                                                  Laura Šuminaitė ir Karolina Vaišvidaitė, 8b