2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Mes jais didžiuojamės

8a klasė
   Viltė Daniūnaitė – sidabrinės plunksnos nominantė, apdovanota už visuomeniškumą ir atsakingumą Ji - draugiška ir besišypsanti mergina. Dalyvauja įvairioje veikloje. Šiemet tapo parlamento bei tarybos nare. Ji labiau nei kas kitas atiduoda visas savo jėgas dalyvaudama pasirodymuose ar juos organizuodama.  Viltė  labai stengiasi klasės labui.  Į ją visada galima kreiptis -  išties pagalbos ranką,  net ir nepažįstamajam.


   Dovydas Slivka – vienas aktyviausių žmonių mūsų  klasės bendruomenėje. Pirmūnas. Jo veidas žinomas daugumai, nes veda įvairius renginius. Jis aktyvus yra ne tik mokykloje, bet ir už jos ribų. Be abejo, Dovydas yra labai draugiškas, visada padedantis, kultūringas. Labai džiugu jį matyti nuolat su šypsena veide ir puikiai besimokantį!

 

   Adomas Petrauskas – nuo pat pirmųjų klasių puikiai besimokantis ir pavyzdingas mokinys.  Jis visada padės, kai reikės pagalbos. Yra labai draugiškas ir bendrauja su visais. Sportuoja, daug keliauja, mokosi, bet savo draugų niekada nepamirš ir nepaliks bėdoje. Džiugu turėti tokį draugą savo klasėje!