2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Mes jais didžiuojamės

    7a klasės pirmūnai

   Augustė Melaikaitė  yra labai šiltas ir nuoširdžiai bendraujantis žmogus. Ši mergina labai tvirtos ir pastovios nuomonės. Ji yra be galo guvi, aktyvi, energinga ir sportiška. Savo laisvalaikį skiria pačiai mėgiamiausiai sporto šakai-  stalo tenisui, o kitą likusį laisvą laiką  - mokslams, kad vis gerintų rezultatus.

 
 
   Simonas Melaika - drąsus, protingas, sportiškas ir labai atsakingas vaikinas. Jis drąsiai ir ryžtingai jau ne vieną kartą yra dalyvavęs televizijos projekte „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“. Simonas - draugiškas ir visuomeniškas žmogus: niekada nebijo atsakomybės ir aktyviai dalyvauja visuose mokyklos renginiuose. Savo laisvalaikį leidžia su draugais, krepšinio treniruotėse ar vis daugiau gilindamas įvairių mokslų žinias.

 
   Kiprui Lukoševičiui 13 metų. Po pamokų muzikos mokykloje mokosi griežti smuiku. Ne kartą jo atliekama muzika džiugino ir ,,Saulėtekio“ bendruomenę. Kipras labai draugiškas, mandagus, paklusnus, tvarkingas bei  sąžiningas. Visada linksmas, niekada nenukabina nosies.  Mėgstamiausios Kipro  pamokos yra matematika, lietuvių kalba bei kūno kultūra. Laisvalaikiu jis skaito, keliauja, praleidžia laiką su šeima ir dar užsiima maisto gamyba.
 





   Kristinai Ščerbinskaitei irgi 13 metų. Po pamokų lanko modelių būrelį bei užsiima savanoryste. Kristina yra labai draugiška, mandagi, pareiginga, sąžininga,tvarkinga. Jos mėgstamiausios pamokos yra anglų, vokiečių kalbos bei technologijos. Kristina laisvalaikiu mėgsta būti su draugais, keliauti bei ilgai ilgai miegoti.