2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

Jaunieji 5a kulinarai


DESERTINIAI SUMUŠTINIAI

 
 


Produktai: 1 raikyta forminė duona,

4 vidutinio dydžio obuoliai,
4 šaukštai grietinės,
1,5 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis cinamono,

kepimo popieriaus.
 

Paruošimas: obuolius stambiai sutarkuojame. Į obuolių masę sudedame grietinę, beriame cukrų bei cinamoną ir viską gerai išmaišome. Gauta mase aptepame duonos riekutes, dedame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepame, kol gražiai apskrus. Skanaus !

Sumuštinius gamino Jaunųjų kulinarų programos dalyvės 5a klasės mokinės Beatričė Banevičiūtė, Karolina Savickaitė ir 5c klasės mokinės Kamilė Stanionytė, Domilė Butrimaitė.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą