2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

Mes jais didžiuojamės


                                                 Simonas Melaika - ,,Tūkstantmečio vaikų“ finalininkas

     Rugsėjo mėnesį dalis mūsų klasės važiavo palaikyti Simoną Melaiką, kuris pateko į žaidimą ,,Tūkstantmečio vaikai“.  Niekas nesistebėjo, kad pateko būtent  Simonas, tik labai džiaugėsi bei palaikė jį: juk važiavome jau nebe pirmą kartą, o ketvirtą. Visi labai laukėme šios kelionės, nes jis - mūsų bendraklasis, tad norėjome vaikinuką palaikyti!
     Į šią kelionę vykome mėlynu autobusiuku, o vairuotoja buvo labai miela bei gera. Vairuotoja moteris yra retenybė. Kelionė buvo linksma, nes visi buvome užsiėmę: vieni su telefonais žaidė, kiti piešė, treti klausėsi muzikos ar tiesiog bendravo.
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
      Nuvažiavus į LRT studiją buvo smagiau. Filmuojant mes, palaikymo komanda, ėmėmės darbo: skandavome Simono vardą, plojome. Na, Simonas irgi netinginiavo: reikėjo mąstyti, ieškoti atsakymų į klausimus... Labai džiaugėmės, kad mūsų bendraklasis visada būdavo tarp surinkusiųjų daugiausiai taškų. Širdis užplūdo džiaugsmo bei pasididžiavimo banga sužinojus, kad Simonas pateko į finalą.
      Dabar ruošiamės didžiajam mūšiui -  finalui. Visa mūsų klasė, auklėtoja ir mokytojai tikime, kad Simonas Melaika laimės. Tikėkite ir Jūs, kad šiam šaunuoliui pasiseks!
Dovilė Ulytė, 7a