2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Smagios klasės magija

 

 
   Mes, 6b, daug keliaujame, mokomės, rašome, dainuojame, šokame, iškylaujame.
   Esame draugiški, suteikiantys pagalbą, užjaučiantys, o mūsų klasės vadovė Daiva tokia pat gera kaip ir visa klasė.
   Pernai rudenį buvome ekskursijoje Šiauliuose, nuvykome į SPLIUS nuotykių parką, buvome Dviračių muziejuje  ir  lankėmės šokolado fabrike „Rūta“.  Ten sužinojome, kaip gimsta mūsų mėgstami saldainiai ir netgi patys pasigaminome šokoladinių saldumynų. Laiką praleidome puikiai. Kita ekskursija buvo pavasarį  gegužės mėnesį. Vykome į Žalvario parką Molėtuose. Ten dalyvavome orientacinėse lenktynėse, kepėme skanias dešreles,  žaidėme ir, aišku, šokome. Po šio įdomaus renginio lankėmės  Molėtų observatorijoje: iš pradžių etnokosmologijos muziejuje, o paskui buvo įdomiausia - stebėjome planetas, žvaigždes.
   Įsimintini ir kiti renginiai. Tai  Advento vakaras, kuriam ruošėmės visą mėnesį – repetavome rytais nuo 7.30 val. Į šį vakarą susirinko mamos, tėčiai, močiutės, seneliai, broliai, sesės – gal 70 žmonių. Visiems labai patiko, kai kas net susigraudino. Mėgstame pradžiuginti artimuosius ir padaryti staigmenų – prieš Paauglystės kryžkelių susirinkimus prikepame tėveliams pyragų ir sausainių,  paruošiame arbatos ir kavos bei „dirbame“ padavėjais.
   Dalyvaujame visuose mokyklos renginiuose, giname mokyklos garbę sportinėse varžybose (kvadrato, krepšinio, futbolo), einame į darželius ir pasakojame apie mūsų gyvenimą „Saulėtekyje“, dalyvaujame koncertuose, konkursuose.
   Dažnai lankomės į Panevėžio kraštotyros muziejuje – pavasarį buvome smagioje programoje „Laiko ratu“, šių metų  gruodžio 9 d. -  „Kalėdų šviesa“, o gruodžio 18 d. – „Žvakių magija“.
   Dabar ruošiamės karnavalui. Vėl bus linksma.
 
 
 
Rokas Šateika, Benas Nemanis, 6b